lördag, mars 24, 2007

fredag, mars 16, 2007

Batterier


Aldrig hade jag kunnat ana att det var batterier hon hade i sin ficka. Kanske borde jag förklarat att de inte kommer att ge någon effekt om hon inte sätter dem i... Mp3-spelaren. Men jag höll tyst och lät henne stoppa tillbaka dem i fickan. Hon får gärna ha lika tråkigt som jag på föreläsningen.

torsdag, mars 15, 2007

Restaurang Bazar


Precis som på film?! Nu snackar vi om haket som även har 'aftertörk' och en askkopp med en skylt över där man uppmanas att 'fimpalainen'... Snajsigt!

Han är inte så smart...

Ett roligt sätt att förklara att någon inte är så smart, är att använda uttrycket

"han har inte alla pommes på tallriken".

Jag har tråkigt.

onsdag, mars 14, 2007

Födelsedagsfest!


Grattis Anne Mari! Och tack för en mysig fest!

Vilket kap!


Och då pratar jag inte om duschmössan...

måndag, mars 12, 2007

Charlie : Candy Mountain

Så jävla bra. Stefan och jag hatar Charlies "vänner".

Byz - Karatefylla

Credit till Krisorz som tipsade mig om denna.

Ringde mamma

Rinde mamma för en stund sen. De första minuterna lät ungefär såhär:

Mamma: Öööh
Jag: öh
Mamma Öhh
Jag: ööh
Mamma: ööööh
Jag öööh
Mamma:ööh



Ni fattar.

Helgen var för övrigt kick arse. In a kick arse 'cause I know karate sense. Lördagen gick i schlagerns tecken med tillhörande bubbel och som följd av det karatefylla. Och det toppades av en karatebakfylla på söndagen. Shit mannen, jag har nog aldrig varit så bakfull och det var SÅ värt det! I söndags såg vi en långfilm (Stranger than fiction (den var ganska bra. Eller bra. Snarare bra än ganska bra. Tror jag.)) och fyra avsnitt av Medium. Jag fick ont i rumpan. Av att sitta i soffan. Inte så karate. Tror jag.

fredag, mars 09, 2007

Skrattar så jag...gråter

Vilken pissig dag! Seriöst- jag ville plocka fram massförstörelsevapen under föreläsningen. Så tråkigt var det. Igår var detso bättre med Årekväll och tillhörande filmvisning. Att vi som var med i Åre fortfarande respekterar varandra är ett under. Jag hade ingen aning om att någon tog kort på oss när vi dansade till The Ketchup Song. Varför tog någon kort på oss när vi dansade till The Ketchup Song. Jag kan besvara den frågan helt själv. Vi gjorde det HELA tiden.

Kanske borde nämna att vi gick vidare till Inferno igår. Vi som var där har utnämnt det till det nya Pegasushänget. Tanken är tydligen att jag ska försöka fjäska med personalen så att vi får ta med oss egen musik. Inte för att vara sån, men jag har blivit utsedd till klassens maestro. Inte mig emot. Jag fattar dock inte hur man självmant kan komma på en sån idé med tanke på att Sean-a-da-Paul ligger överst på min playlist. Krisorz och jag hade isätartävling. Jag fuskade och vann med fem mer isbitar än Krisorz. Det var ett stolt litet ögonblick i mitt ganska enformiga liv. "Anonym" Busck bidrog med ett lattjo rakapparatljud på mobiltelefonen som med lite god vilja och för mycket vin var asroligt. Tanken på att raka sig med telefonen var naturligtvis enastående kul just där och då, men när jag skulle upprepa allt det roliga för Stefan mottogs det med viss skepsis. Tydligen är rakapparatljudet bara roligt när man är full på Inferno. Jag ska prova det på syrran ikväll så får vi se om det är en platsspecifik rolighet eller om det räcker att man är full.

torsdag, mars 08, 2007

Rejected

Den är lång, men värd varje minut!

Äntligen

Har jag fattat hur man byter adress till sin blogg. Jag vet att det kanske är obekvämt för alla utom mig, men det var dags att byta. Nu har jag:

www.wow-thatsashinyobject.blogspot.com

men kan tänka mig att ändra. Förslag?

Eller kanske?

Paradklänningen

Ha-ha-ha-ha den äran




Känner mig som musen i Askungen. Kristina ska på fest på Café Opera, och jag står för klänningen. Vi har dividerat hur hon ska välja bland mina klänningar utan att faktiskt komma hem till mig. Volià!

onsdag, mars 07, 2007

Nu har jag sålt mig själv igen

Är det någon av er som tycker att jag borde förstora min bröst? Någon?! För i så fall gör jag nog det. Det har visat sig att jag är tämligen lättpåverkad.

Imagine all the liftar

Nu blev det mest snö av bilden. Men ni som av någon anledning bryr en om vad bilden föreställde kan ju fråga mig så...öh. Ah ok, det var lite hus och liftar och shit, använd er fantasi.

Men kära nån då!

Jag har fått en kommentar och är, trots innehållet, sjukt stolt över att någon orkat kommentera. För att ta tag i det här med en systematisk (arbetsmiljö) metod, SAM, så ska jag se vad jag kan göra åt spaltbredden. Jag är inte världsbäst på att få ordning på det tekniska så det kan bli svårt.

Färgen lämnas orörd, men om fler klagar kan jag tänka mig att ändra på den lite.

Vad tycker you guys?

Åh, måste bara säga en sak till! Jag fick förlängt kontrakt på jobbet idag- ett år! Och en lönehöjning med 5 kronor i timmen. Vet inte vad jag ska göra med alla extra pengar. Om tolv år kanske jag kan köpa mig en Fendi Spy Bag för alla pengar jag kommer att tjäna. Men med tanke på hurpass mycket jag jobbar misstänker jag att CSN snart kommer med sin skelögda uppsyn och en räkning i ett vitt kuvert med förtryckt adress och tvingar mig betala tillbaka alla mina 5 kronor i timmen. Om det skulle hända tar jag min ännu inte inköpta Spy Bag och mosar, alternativt drar min pärm fram och tillbaka i väskan tillräckligt många gånger för att kuvertet ska bli söndersmulat och räkningen oläslig. Tills det händer ska jag unna mig en Festis varannan dag som tack till mig själv för att jag jobbar så duktigt!

Bowling

Efter en härlig dag med föreläsning (arbetsmiljörätt) och en föreläsare som väljer att BETONA ungefär vart TREDJE ord samtidigt som hon ser SKITSUR och SKRÄCKINJAGANDE ut och jobb under eftermiddagen har jag varit ute och ätit på La Sombrita och bowlat. Maten var helt ok, inte bra, men ok. Bowlingen var värre. I'm telling you- för det första är jag inte bra på bollar, eller klot, som jag lärt mig att det heter. Jag spelade en och en halv serie och fick ihop typ 60 poäng. Det, mina vänner, är inte ett bra resultat. För det andra var vi på världens sunkigaste discobowlingställe. Shit man, att det ens får finnas såna platser. Förvånade mig inte det minsta att det råkar ligga vid Stigbergstorget aka Sunktorget. Ah well. Vi hade skitkul. Nu påstår tjejerna att bowling är en sport. Det är det naturligtvis inte. Det är ett spel, och som de gamla indianerna sa "tur i spel, otur i kärlek".

Lakris älskar mig, och jag älskar Lakris.

tisdag, mars 06, 2007

Fest i vår stuga


En mer representativ bild för skidresan.

Åre


Kortet borde kanske involvera skidor, men (host, host) "störtloppsbilden" (den är ökänd) är inte mycket att skryta med.

En trött Anna

Efter en heldag på jobbet är jag hyfsat mörbultad. Såg två avsnitt av Medium när jag kom hem. (Jag kan inte bestämma mig om det är en ganska bra serie eller om den suger lite. Ibland får jag en känsla att seriemakarna inte riktigt tänkt igenom sitt upplägg- hur förklarar de annars att den liknar Ghost Whisperer så mycket. Och GW är inte en bra serie. Kanske underhållande, men den är då rakt inte bra. (Och jag hatar verkligen när personerna i serien vaknar "med ett ryck". Vem fan vaknar så? Det närmaste jag har kommit en sådan upplevelse är när Stefan stolpar upp mitt i natten och plockar bort en plastpåse/ tidning/ någonting-annat-gjort-av-plast-eller-ståltråd-som -är-svårt-för-en-kattmage-att-smälta från Lakris))

Det tråkiga med att jobba två dagar i rad är att jag måste börja fundera på vad jag ska ha på mig på jobbet nästkommande dag typ minuten efter att jag kommit hem. Och imorgon ska kläderna multi-taska som fan. Först skola, sen jobb och sen ska vi ut och fira Elins 23:års dag. I'm thinking rosa catsuit, men har inte riktigt bestämt mig än.

måndag, mars 05, 2007

Det var inte skönt ute

Det regnade när jag var ute. Mycket. Kom precis hem och funderade på att torka mig med Lakris (katten, that is) men Stefan försökte duscha med Kapris (den andra katten) en gång. Han var full och tyckte att det skulle bli skönt med en dusch och trodde att Kapris kanske också skulle tycka det, men det gjorde hon alltså inte. Hon, eh, klöste honom. Han var full. Så jag struntade i att torka mig med Lakris. På ett sätt är det inte mer än rätt att även han får känna på lite regn. Men jag vill inte bli klöst. Så det är en win win för honom.

Jag har hävt på Bonnie 'Prince' Billy. Lite deppig, men jävligt soft musik. Igår lyssnade jag bara på The tide is high och Kingston town så vi behöver lite balans här i det singer/ hållénska-residenset. Njapp.

Den som ser detta lär väl sätta i halsen

Jaja, jag veeet att jag bloggar en gång i halvåret.

Jag väntar på att min syster ska ringa så att vi kan gå en mobilonad tillsammans. En mobilonad är, för er som inte redan vet, en promenad med någon som inte bor tillräckligt nära för att man faktiskt ska kunna ta en promenad med personen i fråga. Då skaffar man sig varsitt 3-abonnemang, ett trådlöst headset och fint väder. Sen går man på mobilonad. Och ser astöntig ut, gestrikulerande framför sälarna i Slottskogen, tillsynes ensam men alltså i sällskap av en syster eller så fast på några mils avstånd.

På tal om promenader börjar snart en helt egenkomponerad tävling här på bloggen (den välbesökta...). Arbetsnamnet är Anna Singers next promenadkompis 2007. Jag tror att det kommer att bli rafflande. Att tänka på tills nästa inlägg:

  • tycker du om att gå ut och gå?
  • är du ens lite intressant?
  • känner du att du kan prata oavbrutet i två timmar?
  • har du bra skor?
Ja, det är naturligtvis bara några av de kriterier som jag utgår från när jag som enväldig domare ska utse min nästa promenadkompis.

Vill du delta i tävlingen? Anmäl det till mig på något sätt.

Arkivet